Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

XΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ (R)[Μια ματια στο ανοιγμα της αγορας σημερα 16-10-2012]


Κυριες-Κυριοι

Ειναι καλο  το ανοιγμα της αγορας σημερα.Αναμενομενο.Το τραπεζικο ρυμουλκο,σερνει την αγορα και τον δεικτηFTSE TOP 20 ,oλο και σε υψηλοτερα επιπεδα.
Προσωπικα νομιζω ,πρεπει να ειμαστε σε περιοδο διαχειρισης  των υπαρχοντων αποθεματων μας.Φυσικα υπαρχουν και οι εμποροι της ωρας η της ημερας.Αυτοι παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν,αλλα εχουν αλλη οργανωση και αλλη φιλοσοφα εμποριου,που δεν μπορει να την εχει ο καθε εμπορος.
Αυτο  το εμποριον ειναι παρα πολυ ωραιο ,αλλα χρειαζεται αριστη οργανωση και η δυνατοτητα ,η σκεψη να περνα στο ταμπλο ,πριν ακομη καλα καλα ολοκληρωθει στο μυαλο μας.Ειναι υπερηχητικες οι ταχυτητες ,που πρεπει να πιανουν αυτοι οι συναδελφοι μας εμποροι και φυσικα ,χρειαζεται και φοβερη εμπειρια και υποδομη σε ολους τους τομεις.
Οι μαζες ομως οι μεγαλες ,δεν ειναι ημερησιοι εμποροι και ουτε ευκολο ειναι να γινουν.
Νομιζω εχει δυσκολιες η ανοδικη συνεχεια,και ειναι θεμα καθαρα κεφαλαιων [νεων],που μπαινουν στην αγορα καθε μερα.Νομιζω δεν μπαινουν νεα κεφαλαια,εχουμε μια ανακυκλωση,δηλαδη πολλοι πωλουν διαφορες αλλες μετοχες και κανουν εισοδο σε τραπεζικες.Αυτο εχει μεγαλο ρισκο,διοτι και οι τραπεζες ,εχουν ορια.Κανεις δεν χαριζει ευκολα τα χρηματα του,εκτος και ειναι πολυ αφελης.
Συνεχιζουμε και περιμενουμε .Οσο περισσοτερο δυνατη εμφανιζεται η αγορα,τοσο και εμεις ανεβαζουμε τις απαιτησεις μας τις χρηματικες δια τα εμπορευματα μας που ειναι προς πωληση.
Κερδισμενοι[μεσα στην ατυχια τους] ειναι οι εγκλωβισμενοι απο την περιοδο Φεβρουαριου -Μαρτιου  2012[ στα σημερινα επιπεδα ],που αν ημουν στη θεση τους θα εβγαινα αν εσβυνα τις ζημιες μου.

savil
16-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: