Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Xρηματιστηριον αξιων Αθηνων (r)[ η αγορα τωρα 14.05 η ωρα 3-10-2012]


Κυριες-Κυριοι

Αυτα που εγραψα χθες βραδυ στην αναρτηση,αυτα βρηκε σημερα ο δεικτης  στην διαδρομη του.
Δυσκολια διασπασης του [289-290],οχι ομως αδυναμια.Ολα θα γινουν στην ωρα τους.Πρεπει να προσεχουμε ,διοτι οσα φερνει η ωρα δεν τα φερνει ο χρονος ολος.Το μυαλο μας ,παντα ειναι και στην αμυνα μας.Ομως οχι μοιρολατρεια.Υπαρχει εσωτερικη βελτιωση των ημερησιων δεικτων.Ευχομαι ολα να ειναι οπως δειχνουν.Δεν ειναι φυσικα ολες οι εταιριες ιδιες.
Προσοχη στην περιφερεια,διοτι εκει το προβλημα δεν λυνεται ευκολα,αν υπαρξει ατυχημα,διοτι η εμπορευσιμοτητα και η χειραγωση ,δουλευουν πολυ γρηγορα και οι αφελεις και ρομαντικοι εμποροι συνηθως την πατουν.Να θυμασθε η καλυτερεη μετοχη εναι τα χρηματα σας.
Εμεις ειμαστε εμποροι,ειμαστε βαγωνια μιας μηχανης και σκοπος μας καθαρος ειναι,να αυξησουμε την περιουσια μας και τιποτα αλλο απολυτως.
Υπαρχουν αρκετες ευκαιριες σε καλες εταιριες και με σταθεροτητα ζωης.Υπηρχαν-υπαρχουν και θα υπαρχουν.Μπορει να μην τρεχουν γρηγορα,αλλα ειναι σταθερες θα τις βρουμε και αυριο στο ταμπλο.
Δεν βλεπω κατι ασχημο ,ως αυτη την ωρα.Εχω ενδειξεις και απο διαφορες δικες μου εκτιμησεις,περαν των οσων σας αναφερω,οτι ολα πανε καλα ως αυτη την ωρα.

savil
3-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: