Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

TEXNIKH ANAΛΥΣΗ FTSE/ ATHEX.TOP 20 [1-10-2012]


Κυριες-Κυριοι

Πρεπει να σας δικαιολογησω ,γιατι ζητω   το 272,πρεπει αμεσα να κατοχυρωθει απο τον δεικτη .
Αυτο το ζητω,διοτι κατα βασιν ,δεν θελω ο δεικτης, να μενει πολλες ημερες  η και ωρες κατω απο το 270[ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ].Το ατυχημα ειναι ευκολο να συμβει.Η εξοδος κινδυνου 263 και 260 σαν τελευταια ανοχη[260] ,δεν ξερω αν προλαβει να λειτουργησει ,σε μια εκτακτη κατασταση.
Ετοιμασου ,για πολεμο ,αν θελεις να εχεις ειρηνη,ετσι ειναι η σωστη οργανωση.Ετσι και εμεις ,πρεπει με ευλαβεια να τηρησουμε τις γραμμες τεστ  σε  καθε εταιρια που εχουμε θεση λονκ,χωρις δευτερη συζητηση,αλλα να ειμαστε προετοιμασμενοι δια μιαν τετοια εκδοχη..ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 265,ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ.
Εαν ειμαστε σε δοκιμαστικο προγραμμα με 50 μετοχες σε προγραμματισμο 1000,ενταξει δεν εχει σοβαρες συνεπειες,αλλα σταματαμε το προγραμμα και περιμενουμε να δουμε το τελος της κινησης,αν προκυψει τετοιο θεμα.

.....................442?

--------------272 ανω  ορος μιας αριθμοσειρας fibonacci

--------------168 κεντρικος ορος        ,,                  ,,

--------------104 κατω ορος               ,,                   ,,

Τρεις αριθμοι ειναι αρκετοι δια να μας δωσουν ,μια σειρα Fibonacci.
Τρεις αριθμοι ειναι αρκετοι να μας δωσουν ενα οικονομικο κυκλο με το κεντρο του.
Αυτη η  σειρα που σας δινω,αν και ειναι με προδιαγραφες fιbonacci,ειναι ταυτοχρονα και μια κυκλικη σειρα.Δεν θελω αυτος ο ορος[272] της ακολουθιας να χαθει ,διασπαζοντας τον σταθερα ο δεικτης πτωτικα.Δεν θελω και δεν πρεπει γενικα να χαθει η δεκαδα [270...280].
Η ευκολια ,με την οποια χανει το 270 ο ftse top 20, με βαζει σε ανησυχια,διοτι  πιεζεται απο τους μεσαιους ημερησιους δεικτες πλεον σχεδον στο 266.Δεν εχουμε την πολυτελεια πλεον ,αυτων των λιγων μοναδων ως το 263 .Δεν ανησυχω δια την πορειαν της αγορας,αλλα δια την καθυστερηση.Μια καθυστερηση ,ποτε δεν ξερουμε τι μπορει να φερει.Τα γεγονοτα τρεχουν και μπορει κατι ασχημο σε ευρωπα ι κη κλιμακα ,να μας φερει σε δυσκολη θεση,οταν εχουμε καθυστερησει να προχωρησουμε τουλαχιστον πανω απο τις 306 μοναδες.
Σαν συμπερασμα ,λοιπον κραταμε ,την επιθυμιαν μας δια λογους ασφαλειας ,ο δεικτης να κινηθει απο αυριο και μετα σε τιμες μεγαλυτερες των 272 μοναδων.Σε διαφορετικη περιπτωση ,ειμαστε ετοιμοι να προβουμε σε προληπτικες ενεργειες,δια την αποφυγη καταγραφης ζημιων ,ειτε κεφαλαιου ειτε κερδων μειωνοντας  το υψος αυτων.

savil  1-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: