Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

savil [καλημερα] 31 Οκτωβριου 2012


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Τρεις επιλογες εχει σημερα ο καθε συναδελφος εμπορος.

1η επιλογη να εχει θεση λονκ

2η επιλογη να εχει θεση σορτ

3η επιλογη να ειναι εκτος αγορας

Η 1η επιλογη πλεον εχει τεραστιο ρισκο και αν ειναι μαλιστα  θεση με κερδη μεσα της ,ενας λογικος εμπορος παιρνει τα κερδη του και περιμενει

Η 2η επιλογη ,εχει και αυτη ενα ρισκο μεσα της ,απο μια αντιδραση στην πτωτικη πορεια  που ξεκινησε οριστικα μετα την απωλεια του 330. Ειναι θεμα αντοχης.Ομως η θεση σορτ εχει μελλον ,αν γινει την σωστη στιγμη στην καταλληλη τιμη.


Η 3η επιλογη ειναι η σοφη θεση,αυτη την περιοδο.Κατασκοπευει κανεις απο ψηλα σαν //αετος//,την στιγμη που θα κτυπησει.

Τα εμποδια της ανοδου
==================

============330 αρχη της αντιστροφης

============[318-320]  1η δοκιμη της καθοδου

============312 χθεσινη μπαρα εμποδιου απο τοπικο κυκλο

============[305-306] 1ον τεστ της  κινησης οπως ξεκινησε χθες απο το 292.

Μια δευτερη διασπαση πτωτικα του 300 ,κανει την ατμοσφαιρα πολυ δυσκολη και φυσικα δεν αποκλειεται ενας πανικος,απο τους μικρους εμπορους να ξεφορτωθουν τις μετοχες που αγορασαν χθες η κρατουν απο πολυ παλια και μετα τον Ιουνιο του 2012.
Μια διασπαση του 300 σταθερα,οδηγει την αγορα  σε επιπεδα τιμων Ισως και Ιουνιου.
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχουμε πολυ σοβαρη πτωση του δεικτη,εφοσον εχουμε μεγαλη αυξηση του αριθμου των μετοχων [δηλαδη της προσφορας τιτλων],απο τις υπαρχουσες εταιριες του δεικτη.Αυτο ειναι φυσικος νομος.Αυξανεται η προσφορα,πεφτει η τιμη,επομενως και ο δεικτης .
Θα δημιουργηθουν νεες τιμες ισορροπιας,οι οποιες θα περιεχουν και την αποτιμηση των εταιρειων ,με κριτηριο τα κερδη που αναλογουν σε καθε μετοχη.
Αν δεν υπαρχουν κερδη,τοτε η απαξιωση των τιτλων δια μεγαλο χρονικο διαστηαμα ειναι δεδομενη,ως αποτελεσμα του μεγαλου αριθμου τιτλων μιας εταιριας,αλλα και της ελλειψης κερδοφοριας,την οποιαν πολλοι συναδελφοι εμποροι,αγνοουν επιδεικτικα ,σαν να μην υπαρχει.Αυτη η σκεψη ειναι λαθος 100%.

savil
31 Οκτωβριου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: