Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

savil [καλημερα] 24 Οκτωβριου 2012


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

5 Ιουνιου 2012  [ ηταν η αρχη της κινησης]
22 Οκτωβριου  [ τελος της κινησης????]  η    [ενδιαμεσος σταθμος?]

Ολο αυτο το χρονικο διαστημα,η αγορα προεξωφλησε ,την ελπιδα δια την χωρα και μαλιστα  ξεκινησε λιγες ημερες πριν τις εκλογες του Ιουνιου 2012.
Αν σημερα αποδειχθει,πως  η χωρα ειναι στην ιδια κατασταση οπως και πριν τις εκλογες του Ιουνιου,τοτε ειναι βεβαιον ,πως η αγορα θα αλλαξει σταση απεναντι στην ανοδικη προοπτικη.
Εμεις εδω ειμαστε ,με την ιδιοτητα του εμπορου και οχι του πολιτικου αναλυτη.

Χθες βραδυ οριοθετησα το σημειον 329 δια τον δεικτη FTSE TOP 20 ως βασικο σημειον εξελιξεων και αυτο φυσικα ισχυει ,οπως ισχυει και το 873 δια τον Γενικο δεικτη του Χρηματιστηριου.
Πτωτικη διασπαση των σημειων αυτων,σηματοδοτει συνεχεια στην πτωτικη πορεια,την οποια δια την ωρα βαπτιζουμε ως περιορισμενη διορθωση τοπικου χαρακτηρα.
Ο χαρακτηρας αυτος αλλαζει 
 ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ  ΠΤΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ  ΤΩΝ 300 ΜΟΝΑΔΩΝ.
Πρεπει να ξερετε,πως η διορθωση ειναι απολυτα συνδεδεμενη με τον τελευταιο Χρηματιστηριακο κυκλο που της εδωσε το υψηλο  της σημειο.
Στην περιπτωση μας ο κυκλος αυτος ητανο εξης.

========344 υψηλο σημειον του κυκλου

.......314 το κεντρο του κυκλου[ σημειον ισορροπιας balance]

========284 χαμηλο σημειον του κυκλου

Επομενως η μεγαλη εικονα της διορθωσης που ξεκινησε ,απο το 344,ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ.
Αυτο σημαινει ,πως  σε μια διορθωτικη πορεια, τα σημεια του κυκλου .μπορει να αποτελεσουν σημεια ενος νεου προγραμματισμου,ειδικα αν η διορθωση δεν εχει δυναμικη .
Τα σημεια απο το 315  ως το 300 ,ισως αποτελεσουν μιας 1ης ταξεως ευκαιρια,δια νεο προγραμμα,ειδικα στην περιπτωση που η διορθωση ,αποδειχθει ,πως ειναι τοπικου χαρακτηρα και περιορισμενη σε ενταση και δυναμικη.
Ισως ενα νεο τραινο με το ονομα [ ORIENT EXPRESS] ,να μας περιμενει σε καποιο ενδιαμεσο σταθμο ως τις 300 μοναδες ,δια το μεγαλο ταξιδι προς το ονειρο πολυ υψηλοτερα απο τα υψηλα ετους που ισχυουν ως σημερα.
Το ιδιο τραινο μας εφερε απο το σταθμο του 286  ως το 344 και απολαυσαμε πραγματικα ενα ωραιο και ομορφο ταξιδι.

savil
24 Oκτωβριου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: