Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

savil [καλημερα] 23 Οκτωβριου 2012


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Δεν εχει νοημα ,να διαβασετε και σε μενα ,μια μαντεια.Ειναι γεματο το διαδυκτιο με μαντειες,νουμερα,αιτιολογιες κ.τ.λ.
Το να σας δωσω και εγω ενα αριθμο ,ειναι σαν να ταυτιζομαι με πραγματα και καταστσεις,με τις οποιες δεν συμβιβαζομαι και ειμαι πολυ αιρετικος απεναντι τους.
Δεν θα γινετε σοφοτεροι,αλλα κυριως δεν θα σας δωσω κατι νεο,αν αναφερθω  με αριθμους ,δια την περιοχη που βρισκομαστε.Ειναι μια περιοχη,που νομιζουν οι περισσοτεροι μικροι εμποροι,θα λυσουν το προβλημα τους με την αγορα,διοτι την μαντεψαν  δηθεν...
Τιποτα απολα αυτα δεν ισχυει.Ειναι μια περιοχη, οπως ολες οι αλλες περιοχες τιμων .Απλα εχει καποια μικρη σημασια δια την ωρα,επειδη ειναι η υψηλη περιοχη ετους ,αλλα και αυτο λιγη σπουδαιοτητα εχει.Μετα απο λιγο καιρο ισως να μην ειναι .
Δεν θα λυσετε τα προβληματα σας στοιχηματιζοντας την περιοχη.Δεν ειναι και λογικον βεβαια.
Δεν υπαρχει σημερα ,σοβαρος ανθρωπος ,που να πιστευει ,πως

1ον δεν υπαρχει σχεδιο [σχεδιασμος αναστασης της αγορας]

2ον  πως το σχεδιο αυτο ,υπακουει σε κανονες τεχνικης αναλυσης,οπως την ξερετε με κυματα και  με ολα τα επακολουθα,π.χ λαιμοι,σβερκοι , ωμοι,ποδια  ,και μασχαλες....και ολες αυτες οι χιουμουριστικες λεξουλες,μαζυ φυσικα με τα χασματα εγκεφαλου που υπαρχουν σε πολλους,που τα γραφουν.

Υπαρχει φυσικα κεντρικος σχεδιασμος ,απο την Κυβερνηση δια την αγορα.Ο  σχεδιασμος αυτος ξεκινα απο την ανασταση της αγορας ,με την συνδρομη των ιδιοκτητων των εταιριων ,αλλα και την συνδρομη μεγαλλων επενδυτικων τραπεζων,που εχουν προσκληθει απο την Κυβερνηση,προκειμενου να την συνδραμουν,  στο δυσκολο προγραμμα που εχει εμπρος της.
Το Ελληνικο Δημοσιον ,εχει δωσει ως αυτη την στιγμη 23 δις ευρω στις τραπεζες[18+5]και θα δωσει και αλλα χρηματα αμεσα,αν παρει φυσικα την δοση.
Αυτα τα χρηματα ,ειναι χρηματα δανεικα και πρεπει να επιστραφουν αμεσα απο τις τραπεζες στα κρατικα ταμεια.Αυτο το αμεσα ,καιμε ασφαλεια,οργανωνει αυτη την στιγμη η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ .Ο σχεδιασμος αυτος περνα υποχρεωτικα απο την αναβαθμιση της Ελληνικης χρηματιστηριακης αγορας, διοτι τα χρηματα που εδοθησαν και που θα δοθουν στις τραπεζες,θα ειπραχθουν ,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ,μεσω της αγορας,αυτο προβλεπει ο κεντρικος σχεδιασμος.
Επομενως η αναβαθμιση ,ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ,δια να υπαρξουν πυθανοτητες να εισπραχθουν τα χρηματα που εδοθησαν και θα δοθουν προς τις Τραπεζες.
Επομενως με αναδοχους  αυτου του προγραμματος ,τις μεγαλες επενδυτικες Τραπεζες του πλανητη ,καταλαβαινετε ποσο δυσκολο ,ειναι να μιλαμε δια  τεχνικη  αναλυση ,οπως την ξερετε πολλοι.Η αγορα τρεχει πολυ γρηγορα,διοτι θελει να προλαβει κατι.
Αλλα και η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΕΧΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΤΙ.
Ειναι βεβαιον ,θα παρουσιασθουν ετσι τα πραγματα,σαν να μην εγιναν ,οσα εγιναν στην αγορα.Αυτα θα ξεχαστουν.Μια νεα εικονα δομειται σημερα,η εικονα των μεγαλων κερδων,διοτι πρεπει να πουληθουν πολλα δις τεμαχια Τραπεζικες μετοχες ,ετσι ωστε τα 40 η 50 δις που τις δανεισε το Ελληνικο δημοσιον,ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.

Εμεις σαν εμποροι,πρεπει να διαχειριστουμε σωστα αυτο που εχουμε στο χαρτοφυλακιο μας ,απο πραξεις που καναμε  απο σημεια περασμενα ,οπως π.χ τελευταια το 266 ,που ελεγα πρεπει να ενεργοποιησουμε προγραμμα.
Φυσικα θα υπαρξουν και νεα σωστα σημεια εισοδου στην αγορα.Δεν ειναι ομως αυτο θεμα περιοχης και ειδικα αυτων των ημερων ,πριν το κλεισιμο του μηνα.
Οι συναδεφοι που ειναι εμποροι της ημερας,ειναι ευτυχισμενοι αυτη την περιοδο,ειναι η καλυτερη τους,αλλα ημερησιοι εμποροι ,δεν μπορουν να γινουν ολοι,διοτι χρειαζεται ειδικη γνωση και ειδικος τεχνικος εξοπλισμος.Με το τηλεφωνο ,δεν γινονται τετοιες ωραιες πραξεις.

Ισως η αγορα απο χθες να  ξεκινησε μια μικρη ανακοχη,διοτι καθε μερα πυροβολει ,ολο και υψηλοτερα σημεια.
Δεν ειμαστε εμεις ,που δημιουργουμε το αυριο,αλλα αυτοι που  ακολουθουμε,αυτους που δημιουργουν την αυριο ,δηλαδη την καθε νεα χρηματιστηριακη ημερα.

savil
23 Oκτωβριου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: