Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

savil [καλημερα] 10 Οκτωβριου 2012


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Το σημειο πρου βρισκομαστε σαν αγορα και σαν δεικτης ftse top 20 ,θελει μεγαλη προσοχη και συνεχη παρακολουθηση ,διοτι ειμαστε πολυ κοντα σε ενα σημειον που μπορει να αλλαξει την πορεια της αγορας

(+)
=========300 μοναδες
(-).....

και οπως σας ειπα και χθες βραδυ αναμενουμε μια επαφη του δεικτη ,με τον δεικτη 5 ημερων χωρις πτωτικη διασπαση.

Οι μετοχες του δεικτη και ολες που εχουν δικα τους ΣΜΕ ,ειναι σε ενα δειγμα παρακολουθησης απο την σελιδα.Ειναι ολες κατω απο ενα πολυ αυτσηρο τεστ ,προκειμενου να εχω ασφαλη εικονα τι γινεται με καθε μια  απο αυτες τιςεταιριες.
Δια την ωρα εχουν σχηματισθη δυο ομαδες μετοχων με το 1ον αυστηρο κριτηριον. Οι περισσοτρες [μεγαλη ομαδα] εχουν υπερβει καθε οριο επιφυλαξης και εχουν περασει πλεον σε κανονικη ανοδικη πορεια.
Η μικρη ομαδα απο αυτες

Τραπεζα Κυπρου
Λα ι κη τραπεζα
ΟΠΑΠ
ΕΤΕ
ΔΕΗ
FTSE TOP 20

Ειναι κατω απο τον δεικτη και ειδικα  ο ΟΠΑΠ και οι δυο Κυπριακες Τραπεζες. Η ΔΕΗ και η ΕΤΕ ,ειναι ακριβως πανω στο σημειον ελεγχου.
Ειδαμε χθες λοιπον ,την παλη που εγινε στην ΕΤΕ ,δια να κατοχυρωσει το σημειον 2,20 ευρω ,οπως και ο δεικτης τις 300 μοναδες.

Συμπερασμα= ο δεικτης ,η ΕΤΕ ,η ΔΕΗ ,και φυσικα ο ΟΠΑΠ ,ειναι οι μετοχες,που θα καθορισουν την συνεχεια ,αλλα κυριως τα ορια του δεικτη.
Εχουμε συστολες[μικροδιορθωσεις] ,σε πολλες μετοχες απο την υπολοιπη ομαδα.Ειναι ενα φοβερο μυστηριο αυτος ο συντονισμος και αν προερχεται απο ανθρωπινο χερι η απο αυτορυθμιση της αγορας.
Δια να υπαρξει ανοδικη συνεχεια και διασπαση του σημειου 312 ,πρεπει και η ΕΤΕ ,ΔΕΗ να σταθεροποιηθουν σε υψηλοτερα επιπεδα απο τα σημερινα και φυσικα και ο ΟΠΑΠ ,να προχωρησει προς την πραγματικη του αποτιμηση που με κανενα τροπο δεν ειναι στα σημερινα επιπεδα.

savil
10-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: