Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (R)[To κλεισιμο της αγορας σημερα]5 Οκτω βριου 2012


Κυριες-Κυριοι

Η αγορα σημερα,ηταν ντοπαρισμενη,απο μια ειδηση σκοπιμοτητας και οχι ουσιας και κυριως σκοπιμης και ελεγχομενης δια τον δεοντολογικο τροπο που μας την παρουσιασαν ,λες και δεν  ηξεραν απο χθες  το βραδυ τα γεγονοτα και τις συζητησεις που γινοντουσαν.
Οπως και να εχει το θεμα,ο δεικτης διεσπασε θιαμβευτικα τοσο το 295,..,οσο και το ψυχολογικο σημειον των 300 μοναδων.
Με το υψηλο που εκανε ,σαν ημερησιο ,εχει τελιωσει αυτο που ειχε δωσει μεσα απο τις αποκλισεις σαν 1ον υψηλο σημειον που  ηταν το 305 περιπου .Θεωρω λοιπον ,πως ο 1ος επιστημονικος στοχος επετευχθει.Φυσικα υπαρχει και η εβδομαδιαια εικονα ,δια την οποια θα σας μιλησω καποια στιγμη ως την Κυριακη το βραδυ.
Με το κλεισιμο της συνεδριας ,ο δεικτης εμεινε εκτος των τειχων ,δηλαδη ειναι εκτος ελεγχου.Αυτο δεν μπορει να κρατησει πολυ.Ισως οπως σας λεω να εχει τελειωσει προσωρινα το ανοδικο.Εχει παρατηρηθει μερικες φορες,οτι ισως παραμεινει 2 η 3 ημερες ακομημε την πυθανοτητα,να μην δινει μεγαλη αποκλιση και δια πολλες ημερες απο το σημερινο υψηλο.Δεν ηταν και τοσο καλο που δεν εχει πωληθει σωστα η περιοχη [290 ...299] .Ισως συντομα την επισκεφθουμε παλι.
Οπως σας ελεγα και χθες βραδυ ,η λογικη δεν συμβαδιζει με την αγορα και το δεικτη.Σημερα πειραμε ενα δειγμα,αυτου που εννοουσα ,οταν σας το εγραφα χθες βραδυ.
Ο μηνας Οκτωβριος σημερα βαπτισθηκε και ελαβε το ονομα ΑΝΟΔΙΚΟΣ.
Διεσπασε το υψηλο του Σεπτεμβριου [295,..] και ετσι πλεον δεν μπορει να αποχαρακτηρισθει.Μας απομενει μονο να διαχειριστουμε το κλεισιμο του σαν μηνας και τιποτα αλλο.
Η διαταξη των ημερησιων δεικτων ,ειναι ωραιοτατη και μαλιστα απομακρυνθηκαν οι πρωτοι δεικτες αισθητα απο το 272 που ειναι ενα  σημειον με ιδιαιτερη σημασια.Το επομενο του ειναι περιπου στο [440 +-20].Αργοτερα θα το προσδιορισω επακριβως.Σας το εχω ξαναδωσει το σημειον.Ομως ολα αυτα δεν εχουν τοση σημασια,οση σημασια εχει  το κοματι που κρατα ο δεικτης σε αυτη την ανοδικη πορεια και λιγοτερο τα υψηλα που κανει.
Θελει ιδιαιτερη τεχνικη ,να μην κλεινει καποιος γρηγορα μια θεση ειδικα απο εδω και επανω,και να εχει διαφυγοντα κερδη.
Υπαρχουν δυο κλασικες μεθοδοι που πρεπει να εφαρμοζουν οι εμποροι,μια δια την ανοδο και μια δια την καθοδο,ετσι ωστε να πλησιαζουν πολυ το σημειον αντιστροφης,το οποιον ειναι και το αριστο σημειον που κλεινουμε  την θεση μας.
Αυτα δια την ωρα,θα μελετησω τα γεγονοτα ολης της εβδομαδας και θα γινονται συνεχως αναρτησεις ,ολες τις ημερες.Φυσικα θα αναφερθω και δια την υποτιθεμενη συνενωση στον τραπεζικο κλαδο.
Υπαρχει κερδος δια τους παλαιους μετοχους τραπεζικων μετοχων και μαλιστα σοβαρο κερδος,διοτι κερδισαν τον 1ον λαχνο μεσα στην ατυχια τους .Ο 1ος λαχνος γραφει την λεξη [απεγκλωβισμος]και φυσικα αυτο δεν ειναι μικρη υποθεση.Εχει ομως ημερομηνια ληξης οπως και σημειον ληξης.

savil
5-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: