Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων (R)[Το κλεισιμο της αγορας σημερα] 9 Οκτωβριου 2012


Κυριες -Κυριοι

Η σελιδα κανει το καθηκον της και διδει με ενα απλο αριθμο σοβαρα σημεια,πολυ εγκαιρα.Μαλιστα τα σημεια αυτα ειναι τοσο ισχυρα που και σε αλλες χρονικες περιοδους απεδειξαν την σημασια τους.
Δεν σας κρυβω τιποτα.Ειπαμε το 300 ,ειναι ενα πολυ σοβαρο σημειον δια την συνεχεια,της πορειας του δεικτη και της αγορας.Οι μελετες μου ειναι πολυ παλιεςκαι Ισως ειναι βαρετες ,οταν σας τις επαναλαμβανω.Τι θελετε να κανω? Να τις περιγραψω με διαφορετικα λογια ,δια να φαινονται φρεσκιες?
Σημερα το 300 δεχθηκε  σχεδον με  το ανοιγμα  επιθεση απο τους πωλητες.
 ΑΝ Τ Ε Ξ Ε
Στο κλεισιμο επαναληψη σκηνικου πιο δυνατα με πεισμωμενους πωλητες.
  ΑΝ Τ Ε Ξ Ε.
Στα ενδιαμεσα της ημερας αλλη μια επιθεση που ανακοπηκε στο 301        
 Α Ν Τ Ε Ξ Ε
Χθες επισης δεχτηκε την 1η επιθεση και εχασε ελαχιστα εκατοστα αλλα    
 Α Ν ΤΕ Ξ Ε
Να γιατι σας μιλησα απο χθες οτι το 300 ειναι οριον στο διηνεκες πλεον,αν θελουμε να μιλαμε δια ανοδικη πορεια.Σχετιζεται φυσικα με μεγαλυτερο χρηματιστηριακο κυκλο ,τον οποιον θα σας αναλυσω στην ωρα του,διοτι τωρα μας ενδιαφερει να φυγουμε πανω απο το 312.
Δεν με αιφνηδιασε η συμπεριφορα των πωλητων σημερα.Ειναι 100% δικαιολογημενη,ουτε κρυβει καποια σκοπιμοτητα,περαν της κεφαλαιοποιησης κερδων απο συναδελφους εμπορους ,που κανεις δεν μπορει να τους κατηγορησει.Κερδη οι ανθρωποι εισπρατουν και πολυ καλα κανουν.
Φυσικα ειναι δυσκολη  η αυριανη ημερα.Προσωπικα δεν φοβαμαι,χωρις να εχω  κατι ιδιαιτερο να το στηριξω αυτο απο τεχνικης πλευρας.Νομιζω εδω που φτασαμε και οπως φτασαμε ,δεν ειπαρχει επιστροφη στο αμεσο παρελθον.Ειπαμε δεν συμφωνει η λογικη μας με την λογικη της αγορας,αλλα αυτο ειναι καλο,αν μπορουμε να το εκματελευτουμε και νομιζω μπορουμε και μαλιστα ανετα,ισως και πολυ ανετα.Ομως σημερα εχουμε πολλα στοιχεια που μας εδωσε η σημερινη ημερα,ειδικα προς το κλεισιμο. Θα τα μελετησω και θα επανελθω  το βραδυ με νεα αναρτηση ,οπως καθε μερα.

savil
9-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: