Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ (R)[ Το κλεισιμο της αγορας σημερα] 23-10-2012


Κυριες -Κυριοι

Η αγορα σημερα διορθωσε ,την χθεσινη σκοπιμοτητα.Μια σκοπιμοτητα που αλλαξε τον φυσιολογικο χρονο της , πορειαςτης αγορας.Εικοσι μοναδες [+ 20 μοναδες] χθες ηταν πολυ υπερβολικες και φυσικα παγιδεφτηκαν πολλοι εμποροι ,διοτι ενα μεγαλο κοματι απο τους μικρους εμπορους ,απερισκεπτα εκανε εισοδο.Ολη την Προηγουμενη εβδομαδα ,εγραφα  ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,και οχι ανοιγμα νεων θεσεων [λονκ].Η κινηση μετα την διασπαση του 315  μας εδειχνε  τι θα συμβει.Αυτο ακριβως εγινε[284------314-----344 ενας σωστοτατος κυκλος]Δεν ειναι αφελεις οι μεγαλοι εμποροι ,να περιμενουν να γυρισουν την αγορα ακριβως στο 360.Αυτες οι σκεψεις  δεν ηταν δυνατον να γινουν πραξη .ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ [360.....344].Πολλοι θα σκεφθουν δηθεν δια δυπλη κορυφη κ.τ.λ,τιποτα απο αυτα δεν ισχυει.Εμπορικη τακτικη υπαρχει σε εξελιξη.
Σημερα ο ΓΕΝΙΚΟΣ Δεικτης εκλεισε  στο γνωστο σημειον 873δια το οποιον σας εχω μιλησει και σας ειπα ,ειναι σημειον test της κινησης και παραμενει με την ιδια ιδιοτητα. Αυριο 50%  να διασπασθει και αλλο τοσο πυθανοτητες να μην διασπασθει.
Η συνεχεια ειναι δυσκολη,μα παρα πολυ δυσκολη.Εχουμε αρκετες ενδειξεις της διαδρομης απο το χθεσινο υψηλο της εις το 344,οπως ακριβως σας εδοθη κατ'επαναληψη ,με 1η αναρτηση στις 17 /10/2012. Δια την ωρα δεν κινδυνευει η ανοδικη προοπτικη .
Θα μελετησω την σημερινη συνεδρια στις λεπτομερειες της και θα επανελθω ελπιζω αργα το βραδυ .

savil
23/10/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: