Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

[επαναληψη]Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (r)[Μια ματια στην αγορα τωρα 14,20 η ωρα 4-10-2012]



Κυριες-Κυριοι

[Orient  Express]  
 Με αναμενες τις μηχανες περιμενει τους τελευταιους επιβατες του,δια ενα απιθανο και αξεχαστο ταξιδι.Κανεις δεν ξερει το ταξιδι ,διοτι δεν ειναι θεος ο ανθρωπος.  Υποψιαζονται ολοι ομως ,πως θα ειναι ενα αξεχαστο ταξιδι ,στο αγνωστο.
Αυτη ειναι η μαγεια του εμποριου τιτλων και αξιων.Καθε ενας απο εμας ,δεν ξερει ποτε πολλα πραγματα και μαλιστα στοιχειωδη.Δεν ξερει αυτον που συναλλασεται,ποιος  ειναι  και πως ειναι στο προσωπο.Βλεπει μια πορτα ανοιχτη ,μια μηχανη αναμενη ετοιμη να ξεκινησει και αυτος ειναι ο πολυτιμος επιβατης.Αυτον περιμενει η μηχανη και οι υπολοιποι επιβατες. Η μηχανη  σφυριζει πολλες φορες δια να την ακουσουν οσοι ακομη  δεν την γνωριζουν ,αλλα και αυτοι που την ακουν ,αλλα αδιαφορουν..Σφυριζει  και ο ηχος της  ,ιδιος με το τραγουδι των Σειρηνων,δυσκολα οι εμποροι μπορουν να αντισταθουν και να μην μπουν στον πειρασμο να ταξιδεψουν.

Το ταμπλο γραφει 286 τελευταια προσκληση. Σε λιγο  χρονο ολα θα ειναι παρελθον. Το ταξιδι ,ξεκινα ,οι επιβατες ,απο τα παραθυρα του τραινου ,βλεπουν τον σταθμο,καθως σιγα-σιγα απομακρυνεται η μηχανη με τα βαγωνια της.Καπως ετσι ειναι το εμποριον ,ενα ταξιδι στο αγνωστο.Επιβατες ,ολοι εμεις.

Ολα ειναι τοσο ομορφα,που δυσκολα μπορω να το πιστεψω.Οι δεικτες αρμονικα και σε παραταξη,ακολουθουν τον αρχηγο , που ειναι και  μηχανη του τραινου [FTSE TOP 20].

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

savil
4-10-2012

σημ. δεν ανησυχω,αλλα και η ασφαλεια= ασφαλεια.Και τα τραινα  εχουν χειρολαβες που τα σταματα ο επιβατης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: