Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων (r)[ μια ματια στην αγορα τωρα 13,42 η ωρα] 1-10-2012


Κυριες -Κυριοι

Δεν κρατησε τελικα ο δεικτης την δεκαδα 270+ και επεστρεψε στην δεκαδα 260+.Δεν μας ενδιαφερει ο λογος που δεν  τα καταφερε ,να κρατησει  αυτα τα πλαισια διαπραγματευσης.
Ετσι και αλλιως εκτακτως πηγε ως εκει και τωρα επιστρεφει στην προηγουμενη βαση του και πορεια.
Το κοματι[ 260-265] ,εχει το μεγαλο μυστικο ,δια την συνεχεια. Εντονες ανοδικες αποκλισεις απο την κατω πλευρα,αλλα το ιδιο και απο την επανω,που οριοθετησε το 305,ως επομενο σημειον του δεικτη σε ανοδικη επαναφορα,οποτε και αν γινει αυτο.Αναμενω καποια εξισωση δεικτων  σε ημερησια βαση.
Οι αγορες ,εχουν και τρομο μεσα τους πολλες φορες,διοτι ο τρομος δινει καλες ευκαιριες δια αγορες.Παναρχαια μεθοδος και κλασικη. Δεν την αποκλειω,αλλα νομιζω μας πιεζει ο χρονος.
Οι εταιριες που σας εδωσα την γραμμη τεστ  τους,την διατηρουν,εκτος απο την ΔΕΗ και τον ΟΠΑΠ.
στον ΟΠΑΠ ,δεν υπαρχει προβλημα,αλλα στην ΔΕΗ ,δεν βαζω το χερι μου στην φωτια.Εκει υπαρχει ο Σουλτανος που κινδυνευει το βιλαετι του και γινεται επικινδυνος.Πως αλλιως να χαρακτηρισω την ιδιοκτησιακη νοοτροπια,ανθρωπων ,σε ξενη περιουσια.Πραγματικος πασας ο κυριος αυτος ,αλλα που θα παει λιγα ειναι τα ψωμια του ακομη, με συμπεριφορα ιδιοκτητη σε ξενη περιουσια.

Αυτα δια την ωρα,σκεψη[προγραμμα] και σωστη εκτιμηση της καταστασης.

savil  1-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: