Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (R)[Μια ματια στην αγορα τωρα 13,13 η ωρα [10-10-2012]


Κυριες -Κυριοι

Ηλθαμε εδω που θα ειμαστε ,αν δεν ειχαν μεσολαβησει τα γεγονοτα της περασμενης Παρασκευης και της περασμενης Δευτερας.
Μια σοβαρη ειδηση [χωρις αμεσα χρηματικες υπεραξιες],δημιουργησε αυτη την μεγαλη υπερβολη των 25 μοναδων στον δεικτη ftse top 20 και φυσικα τον εκτροχιασμο του δεικτη και της ομαλη λειτουργιας της αγορας.
Τωρα επανηλθαμε λοιπον ,εκει που θα βρισκομαστε ,αν δεν συνεβαιναν αυτα που συνεβησαν.
Αυτα χρειαζονται γρηγορες κινησεις ,που ειμαι βεβαιος ,οτι πολλοι απο τους μικρους συναδελφους τις εκαναν και πουλησαν στα υψηλα και τωρα περιμενουν νεα εισοδο και μερικοι ισως την εκαναν .
Δια μενα ειναι κατι περισσοτερο απο σοβαρη αυτη η σημερινη κινηση με την διασπαση πτωτικα του σημειου 300 μοναδες.Στην σκεψη μου ειναι σαν να μην εγινε τιποτα αυτες τις ημερες και ερευνω αν ο δεικτης καταφερει να διασπασει αυτο το σημειον ανοδικα και σταθερα.
Χθες βραδυ και σημερα το πρωι ,σας ειχα επισημανει τι δεν ειχε γινει χθες,ενω λιγο πολυ οι αποκλισεις ειχαν μηδενισθει.
Αυτο που δεν ειχε γινει ,ηταν δεν ειχε μειωθει αισθητα η αποσταση που χωριζε τον δεικτη απο τον δεικτη κυριως των 5 (πεντε) ημερων και δευτερευοντις τον δεικτη 10 ημερων.ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΜ ,χωρις να εχει καποιος πολλες γνωσεις πανω στο θεμ,αρκει να γνωριζει την σωστη σχεση μεταξυ τους.
Σημερα εγινε επαφη  μεταξυ ημερησιου δεικτη και δεικτη 5 ημερων ,κοντα στο σημειον 298,αλλα υπηρξε διασπαση σε αυτο το σημειον και τωρα ειναι σε στενη επαφη στο 296 περιπου.
Την συνεχεια ,δεν την γνωριζουμε ακομη.Προσεχουμε και μετρουμε πλεον την αποσταση μεταξυ ημερησιου δεικτη και του δεικτη 10 ημερων,μηπως εχουμε και εδω καποια συναντηση η και το χειροτερον διασπαση καθοδικη και αυτου του δεικτη 10 ημερων απο τον ημερησιο δεικτη.
Αυτοι που εφεραν εδω την αγορα ,δεν την εφεραν νομιζω δια λιγες ωρες.Ευχομαι να κανω λαθος και σημερα να βρεθουμε πανω απο τις 300μοναδες.
Θα καρδιοκτυπησουν πολυ δυνατα,οσοι αγορασαν στα υψηλα του δεικτη και των τραπεζικων μετοχων.Πιθανον να χασουν τον υπνο τους ,αν δεν εχουν σχεδιο και πιστη σε αυτα που κανουν καθε ημερα στο ταμπλο.
Παρακολουθω απο κοντα την κινηση και αν δω κατι εκτακτο και σοβαρο ,θα επανελθω και με εκτακτη νεα αναρτηση.

savil
10-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: