Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (r)[ το κλεισιμο της αγορας σημερα 1-10-2010]


Κυριες -Κυριοι

Περιμενα κατι περισσοτερο σημερα σαν κλεισιμο ημερας και αυτο ειναι το 272.Ηθελα με απλα λογια μεγαλυτερο η ισον με το 272 κλεισιμο ημερας.Νομιζω θα το εχουμε πολυ συντομα και αυτο.Η δεκαδα του 260+ κρυβει πολλα πραγματα.Πρωτον την γραμμη τεστ στο 263.Αλλα και τους μεσαιους δεικτες να πλησιαζουν τον FTSE TOP 20 ,καθε φορα που χανει το 270.Θεωρω την αυριανη ημερα πολυ καθοριστικη  δια την πορεια του δεικτη.
Εχουμε ομως σταθερα τις μετοχες που σας εδωσα [δεικτοβαρεις],να διαπραγματευονται υψηλοτερα απο την γραμμη τεστ της καθε μιας. Η ΜΟΗ σημερα πεταξε στην κυριολεξια καποια στιγμη ,οπως και ο ΟΤΕ.
Ειναι βαρυ το πολιτικο κλιμα και επειρεαζει αρνητικα την αγορα,αν δεν κλεισουν τα θεματα.
Η ειδηση της ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ,δεν μπορει να σηκωσει το βαρος της αγορας,αν και αυτη εχει πολλα μυστικα μεσα της.Καταρχην ,ακομη δεν εχει κλεισει τιποτα,απλα διαπραγματευονται μεταξυ τους.Μεσα σε ενα χρονο περιπου ειναι η 3η διαπραγματευση και ανακοινωση που κανει η ΑΛΦΑ ,οι δυο απετυχαν,να δουμε αν στεργιωσει η 3η που ειναι στο προσκηνιοΤωρα ποιος αγοραζει ποιον ,θα το δουμε αυτες τις ημερες.Το ομολογιακο[ΜΟΔ],ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ ΔΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ.
Πολυ ευεργεσια ,μας δειχνουν πως κανουν οι Γαλοι,κατι που εγω δεν πιστευω.Εχω ζησει απο κοντα την Γαλικη νοοτροπια και ολα αυτα που διαβαζω,μου φαινονται περιεργα και παραξενα.
Δεν μιλουν δια την //νταμνπακιερα//,δηλαδη το τιμημα το πραγματικο  της συνχωνευσης.Δεν θελω τωρα να αναφερω τις ενστανσεις μου,αλλα χωρις κερδοφορια καμια συνεργασια δεν προχωραει.Αυτη η συνεργασια,Ισως εχει να κανει και με το κλεισιμο του Προυπολογισμου του κρατους 2012,ισως ομως λεω.Το κρατος δεν ειναι απον απο τις συζητησεις ,ως το αφεντικο της ΑΛΦΑ ,διοτι αυτο ειναι το πραγματικο αφεντικο.
Κατι μας κρατα κατω απο το 270.Θα προσσπαθησω να μελετησω περισσοτερο τους αριθμους σημερα και τα σημεια και θα επανελθω με νεα αναρτηση το βραδυ.

savil  1-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: