Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ ATHEX. TOP 20 [7 OΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012]

Κυριες -Κυριοι

Ο δεικτης ftse top 20  με δυναμη και δυναμικη μεγαλη,εκανε μια μεγαλη διαδρομη σχετικα με το κλεισιμο της Πεμτης.
Τωρα ευρισκεται εκτος τροχιας και πρεπει να επιστρεψει συντομα εντος των κανονικων οριων ,που βγαινουν μεσα απο αποκλισεις.Δεν αποκλειεται λογω επικαιροτητος να επιχειρησει αλλη μια παρομοια κινηση και να γυρισει να κλεισει ακομη και κατω απο τις 300 μοναδες.

====================305

περιοχη υπερβολης[291...305]
====================291

παρατηρουμεν η υπερβολη ειναι πολυ μεγαλη ,περιπου 14 μοναδες.Δυσκολα σε αυτες τις περιπτωσεις μεγαλωνει αυτη η διαφορα η   μεγαλωνει αισθητα..
Θα πρεπει ο δεικτης να γυρισει αμεσα στο 291 και μετα να κανει την ιδια διαδρομη,μεσα σε λογικα χρονικα ορια.
Αν δεν συμβει αυτο ,τοτε πρεπει δια μερικες ημερες να παραμεινει σχεδον στο ιδιο σημειον περιπου,ετσι ωστε να δοθει ευκαιρια ,μεσα απο τον χρονο να πλησιασουν ολοι οι συνοδοι του δεικτοι [ημερησιοι δεικτες],διοτι εχουν μεινει αρκετα πισω.
Αν δεχδουμε το 360 σαν ενα σοβαρο σημειον[ειναι σοβαρο σημειον ως υψηλο 2012],τοτε το 312 λογικα ειναι ενα προσωρινο στοπ στην ανοδικη πορεια του δεικτη.Ειπαμε ομως οι δυνατοι της αγορας δεν καταλαβαινουν απο αυτα τα πραγματα και αν εχουν στοχο κατι αλλο ,αυτο θα γινει και οχι τα δικα μου στατιστικα σημεια.Την πορεια την χαρασουν και την διατηρουν τα εκατομμυρια  ευρω των δυνατων εμπορων.Φυσικα τηρουν και τα προσχηματα,διοτι χρειαζονται και οι αναγκαιες ρευστοποιησεις.
Η κινηση ειπαμε ,ειναι δυνατη,το περιβαλλον εχει αλλαξει,αλλα και οι αγορες κανουν κυκλους και καλο ειναι να μην μας παιρνουν  μαζυ τους οταν γυρνουν και κανουν χαμηλα σημεια.
Νομιζω ενα μεγαλο κοματι δια το ετος 2012 εχει πραγματοποιηθει .Ομως δια αυτο θα μιλησω σε προσεχεις αναρτησεις.

savil
7-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: