Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Το κλεισιμο της αγορας σημερα 25 Οκτωβριου 2012.


Κυριες-Κυριοι

Εχετε νομιζω προνομιακη ενημερωση,εναντι αλλων ,που δεν ειναι αναγνωστες του blog.Παρακολουθουσα σημερα την πορεια του δεικτη και ενοιωθα πολυ ομορφα,με την πιστη εφαρμογη των οσων εγραψα χθες και σημερα στην σελιδα ,δια την αναμενομενη διαδρομη του.
Πρεπει να εχω πεισει και τον τελευταιο δυσπιστο,που δεν πιστεψε,πως ο δεικτης ειναι φιλος μου και κανω παρεα μαζυ του [σαν αγορα] μερικες δεκατιες επι πολλες  ωρες  την ημερα.Μετρα και η σκεψη φυσικα.

333,..
τι να πω δια το σημειον,σας το εδωσα σημερα πρωι-πρωι στο παραπεντε,πριν το ανοιγμα,δια να μην μπορει κανεις να με αντιγραψει.

329,..
τελευταιο σκαλοπατι πριν το χαος που θα ακολουθουσε.Σας το εδωσα και αυτο σημερα το πρωι ,ακριβως στο παραπεντε και δια τον ιδιο λογο.

344
η πυλη που οδηγει στον παραδεισο,ομως ηταν κλειστη σημερα,και ειχαμε αντιστροφη πορεια προς το 320.

320
διεσωθει και μαζυ διεσωθει και η ανοδικη προοπτικη της χθεσινης  εντονης ανοδικης αντιδρασηςΣημερα ομως ελογικευθει ο δεικτης και εκανε κινησεις περισσοτερο λογικες[νουσιμες].

Δυσκολη διαδρομη εχουμε εμπρος μας ,οπως σας εχω προειδοποιησει και χθες και σημερα.

Ο Δ Ο Ν Τ Ω Τ Ο Σ  Σιδηροδρομος θα χρειασθει ,δια να κανουμε το ανηφορικο αυτο ταξιδι.

Η σημερινη ημερα,μας προσγειωσε  ολους,διοτι  μερικοι συναδελφοι εμποροι ,πολυ αερα ειχαν παρει τωρα τελευταια,με τις μαντειες που  εχουν στο μυαλο τους ,περι τεχνικης αναλυσης,χωρις να σκεπτονται  καθαρα εμπορικαΧρειαζομαστε εμπορικη τεχνικη αναλυση και οχι αναλυση κατα  τα γνωστα προτυπα των καθηγητων.
Μεσα σε ολες αυτες τις δυσκολιες,δεν λειτουργουν και τα οργανα[ ταλαντωτες],αλλα ακομη και αυτοι οι στατιστικοι δεικτες,θελουν ειδικη ερμηνεια,λογω αποκλισεων μεταξυ τους.

Γενικος Δεικτης
============
873
Εδω  το blog και ο γραφων εδωσαν  το σημειον  ,νωρις και με απολυτο τροπο  δια την σπουδαιοτητα  του. Το χαρακτηρισα το  873 ως σημειον εξελιξεων και μαλιστα σας ειπα ειναι σημειον TEST

(+)
---------------------------873  ΣΗΜΕΙΟΝ ΤΕΣΤ
(  -)

Αυτο το σημειον ,σημερα εδειξε την αξια του.Ηταν το χαμηλο σημειον του δεικτη .Ηταν το σημειον που σταματησε τον Γενικο δεικτη να συνεχισει πτωτικα,γραφοντας απλα σαν χαμηλο ημερας 873 και κλεισιμο 881,..Το σημειον αυτο ειναι καθαρα δικης μου δημιουργιας,δεν ειναι απο τους γνωστους ημερησιους δεικτης.Παλια το ονομαζα [ Μπουρνιας].

Πρεπει να δινετε μεγαλη βαση στους αριθμους μου ,ειδικα οταν προκειται δια σημεια τεστ.
Οσο ο Γενικος Δεικτης ευρισκεται πανω απο το 873,η αγορα βλεπει σταθερα ανοδικα.
Εχουμε τον τροπο να παρακολουθουμε σωστα την διαδρομη ,δεν εχουμε ομως τον τροπο να την επειρεασουμε,διοτι ενας μικρος εμπορος ειμαι και εγω οπως και οι περισσοτεροι που με διαβαζετε.
Ολα θα πανε καλα.Αυτη την αισθηση εχω.
Θα μελετησω και σημερα περισσοτερο την κινηση και ελπιζω να προλαβω το βραδυ να κανω αναρτηση,διαφορετικα ,αυριο πριν το ανοιγμα της αγορας.

savil
25 Oκτωβριου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: