Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ανακοινωση 13-10-2012

Το blog 
οργανωνεται ακομη περισσοτερο.Σκοπος μας ,να μπορειτε να βρισκετε τα παντα που αφορουν μια εταιρια.Απο χθες και δια μερικες ημερες ακομη,γινεται εργασια αρχειου ειδησεων δια καθε εταιρια, με πληροτητα 100% και εγκυροτητα 100% ,διοτι το αρχειο μας σιγα -σιγα,ειναι ιδιο με το επισημο αρχειο των εταιριων,αλλα και του Χρηματιστηριου Αθηνων.Ο χρονος ενημερωσης του αρχειου μας ειναι ο επισημος χρονος της εταιριας,δηλαδη ΑΜΕΣΟΣ.
Η αναζητηση μιας ειδησης,θα ειναι παρα πολυ ευκολη υποθεση,αφου μονο με το ονομα της εταιριας και την λεξη//ειδησεις//,θα εχετε σε μηδεν χρονο ,ολο το αρχειον ειδησεων της εταιριας που ερευνατε.Φυσικα εχετε και τους ισολογισμους ολων εταιριων ,που βλεπω κανετε χρηση,οπως και των οικονομικων καταστασεων.
Το blog ,δεν εχει να ζηλεψει τιποτα και απο καμια οικονομικη σελιδα,που υπαρχει στην χωρα.Ουτε σας λεμε on line [απεθυειας μεταδωση],δεδομενων  μιας συνεδριας και να ειναι [κονσερβα],δηλαδη μετα 15'λεπτα.Απαραδεκτα πραγματα διαυτους που τα γραφουν και τα διαφημιζουν επιπλεον.
Κανενα μεσον ενημερωσης,δεν μπορει να σας δωσει ζωντανα την συνεδρια,μονο ΚΟΝΣΕΡΒΑ.
Εμεις σιωπηρα,και ταπεινα,προσπαθουμε να δωσουμε χρησιμα στοιχεια στους συναδελφους εμπορους,εντος της χωρας ,αλλα και εκτος της χωρας.
Οι συναδελφοι ,αναγνωριζουν την δυσκολη και μεγαλη και κουραστικη προσπαθεια που κανουμε,διαυτο καθε μερα εχουμε και νεο ρεκορ επισκεψιμοτητας.

savil

13-Oκτωβριου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: