Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

[επιτυχια 100%] ENEL on line [savil]

Η εταιρια  ENEL ειναι εισηγμενη εταιρια στο Ιταλικο χρηματιστηριο .Της εγινε  τεχνικη αναλυση απο την σελιδα μας
και οριστηκε στοχος τιμη στοχος το 2.91.Σημερα  διαπιστωνουμε την επιτευξη αυτου του στοχου.
Αυτο σας το αναφερω,δια να ανοιξετε τον οριζοντα δραστηριοτητος σας.Δεν ειναι αναγκη ,να περιοριζομαστε μονο στο  τοπικο εμποριο [Χρηματιστηριο Αθηνων],αλλα και σε καθε Αγορα του εξωτερικου και ειδικα της ζωνης του ΕΥΡΩ,που δεν υπαρχει συναλλαγματικος κινδυνος.
Υπαρχουν και αλλου τεραστιες ευκαιριες και πρεπει να ειμαστε ,εμποροι διεθνοποιημενοι,και οχι τοπικοι και με περιορισμενο οριζοντα.Γνωριζω τις ενστασεις σας και το σκεπτικο σας,το εχω ζησει και εγω,αλλα ο ππεριορισμος μας σε μια και μονο τοπικη αγορα,εχει περισσοτερους κινδυνους ,απο μια μεγαλυτερη αγορα εντος Ευυρωπης.
Η Ιταλικη αγορα εχει πολλες ευκαιριες και με τιμες παρα πολλες.Αντιθετα η Γερμανια θελει περισσοτερα χρηματα δια να κινηθει ενας μικρος εμπορος.Μη περιοριζεσθε μονο εις το Χ.Α  και να μην εχετε την ψευδαισθηση,οτι κατεχετε το θεμα [ΑΓΟΡΑ] και πως μπορειτε να κανετε τον παντογνωστη στα παντα,επειδη μαθατε να βαζετε τον Fibonacci, με το ποντικι επανω σε μια γραμμη τιμων.
Το θεμα ειναι ,να βγαζετε μονοι σας τις γραμμες του fibonacci και πολλα αλλα ακομη, και   μετα να κανετε χρηση του τυφλοσουρτη[ποντικι].

XΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ Χ.Α. (R)-TEXNIKH ANAΛΥΣΗ-savil: ENEL on line [savil]

savil
13 Oκτωβριου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: