Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 [789-690-(593)-493-394] 2/6/2011

φιλοι μου καλησπερα σας.
 Αποχθες γραφουμε για τις αγορες του πλανητη που αποτι φαινεται εχουν μια κακη ειδηση.Δεν ειναι 100% επιβεβαιωμενη ,αλλα εχουμε πολλα στοιχεια που μας κανουν να σκεπτομαστε ετσι.Η δικη μας φυσικα  ειναι σε μονιμη κατασταση με δυσμενη στοιχεια,ετσι δεν μας ερεθιζει τιποτα εχουμε παθει  μεγαλο εθισμο σε τεοιες καταστασεις.
 περιτον να σας πουμε οτι θελαμε πολυ, να ειναι αληθινα αυτα αυτα που ζησαμε  για λιγες ωρες, αλλα τα βρωμικα κολπα των δυνατων στην αγορα μας απαγοητευσαν..Φυσικα μερικοι εξυπνοι τα εμεταλλευονται με τον καλυτερο τροπο,μπραβο τους καλα κανουν και προσωπικα τους βγαζω το καπελο.Αλλα να, βλεπουμε καθε μερα  και ζουμε μεγαλα δραματα στο γραφειο και ποναει η ψυχη μας,και ετσι βλεπετε ,ζουμε καθημερινα  το δραμα μερικων αλλων φιλων μας,και οσο να το κανεις εχουμε καρδουλα και ειναι πολυ ευαισθητη.Ειπαμε τεχνικα  ισχυει ακομη οτι αν η αγορα κινηθει πανω απο το 580 θα βλεπει ανοδικα και σαν στοχο πρωτο εχει το 620.Φυσικα υπαρχουν εμποδια στο 600 ,περιπου για να μην γραφω καθε μισο ποντο και ενα αριθμο.Απο την κατω πλευρα την περιμενει ενα καναλι που την οδηγει στο 520 σαν χαμηλο σημειο προσωρινο και επανω σημειο του καναλιου το 557  δηλαδη

 -----------------------------------------------------------------------557
αυτο ειναι το καναλι υπερβολης και να δουμε αν μπει μεσα ο δεικτης,παντως προς τα εκει πηγαινει,αλλα μονο αν το δουμε ισχυει
 ---------------------------------------------------------------------520

αυτα φιλοι μου τα πολλα λογια ειναι φτωχεια και εμεις ειμαστε φτωχοι απο κουνια.

 προσοχη σε οτι κανετε,τα λαθη κοστιζουν ακριβα,ρωτηστε,ζητειστε βοηθεια αν καπου κολωνετε,ειναι δυσκολες οι ημερες και οι καταστασεις που ζουμε.

 λοιπον γεια σας και να εισθε καλα και καλη επιτυχια στους στοχους σας.

 η ομαδα ( savil)

ο,τι γραφουμε ειναι εκπαιδευτικη -ερευνητικη εργασια,δεν ειναι προταση για χρηματιστηριακες πραξεις η επενδυτικους σχεδιασμους.

DAX(r)-linie -savil [2-6-2011]

savil  2-6-2011
---------------
Φιλοι μου γεια σας

εγραψα σημερα για την Αμερικη,οτι στα σχεδια των δυνατων που ελεγχουν τις  αγορες υπαρχει κατι πολυ δυνατο ,σαν σχεδιο.Το ιδιο ισχυει και για την Γερμανικη αγορα.Οι μετρησεις μου ,μας δινουν τα πρωτα στοιχεια,που θα τα λεμε σιγα-σιγα οσο θα προχωραει και ο χρονος και η αγορα.

θυμηθειτε μονο

 ετος 2000 ο δεικτης εκανε υψηλο 8135 μοναδες

 ετος2007 ο δεικτης εκανε υψηλο 8151 μοναδες

ετος  2011?????????????????????????????????
 =======================================

1.0

 linie savil a=7227

 linie savil b=7199

 -------------------------------------

1.1
 -------
 βασικο σκεπτικο
..........................



(+)ανοδος προς..[.7237].....7321.......7410

ανοδικη  περιοχη(+)
 ---------------------------------------------------7227

αδιαφορη περιοχη ,[ουδετερη ζωνη]

----------------------------------------------------7199 
περιοχη πτωσης(-)

(-)πτωση προς......7151..........[7041-7010]...6900

προσοχη σε οτι κανετε στην ζωη σας και καλη επιτυχια στους στοχους σας.

savil 2-6-2011

σημ. αυτα που γραφουμε στην σελιδα ειναι εκπαιδευτικη εργασια και ερευνα,αφορα μονο την σελιδα μας.Δεν εναι προταση για χρηματιστηριακες πραξεις η επενδυτικα προγραμματα.

TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: μια ματια στο ανοιγμα της αγορας 1-6-2011

ναι ναι εγω ειμαι παλι ,ο ζηλιαρης και αγανακτισμενος μαθητης του  (σαβιλ),ο μαρτυριαρης!ακουστε τι κανανε σημερα το πρωι.Ηλθαν στο γραφειο κακοξενυχτισμενοι ολοι τους και εκεινος ο Αντωνης,ποιος ξερει τι παλιοδουλειες κανανε την νυχτα, ,Ουτε καφε δεν ηπιαν και αρχισαν τα μυστικα τους  συμβουλια .κοιταζαν στην αρχη γενικα τι συνεβει σε ολο τον πλανητη,και στην Γερμανια(καλα αυτος  ο δεικτης, μαλλον  δικος τους πρακτωρας ειναι,τον εχουν στο τσεπακι λενε καθε μερα,ουτε και εγω τους καταλαβαινω καλα καλα τι εννοουν.Τελος παντων αφου ηπιαν καφε και ξεκινησε η αγορα σε ενα τεταρτο περιπου  τους ακουσα και ελεγαν ,δωστη τωρα,το ακουσα πολλες φορες.Τι εννοουσαν δεν ξερω,τι να δωσουν ?ουτε που καταλαβα.Τελος παντων ο δασκαλος τους λεει οχι  μετα τις 1 η ωρα να την δωσετε,παλι δεν καταλαβα τι εννοουσαν,ακουσα μονο να λεννε μη τους χαλασουμε το παρτυ ,αστον κοσμο να το χαρει .Τελικα εμαθα απο την Αρετη,οτι ηθελαν να βγαλουν την ανακοινωση για την αγορα νωρις το πρωι,αλλα αποφασισαν και την εβγαλαν στις 1.3 η ωρα.για να μας πουν το σημειον ισορροπιας κ,τ,λ τα γνωστα που μας λενε καθε μερα,και την εδωσαν στον αερα την ανακοινωση  με τιτλο μια ματια στο ανοιγμα της αγορας ,ξεχασαν να τον αλλαξουν.Και επεσαν παλι μεσα βρε παιδιμου.Και αυτος ο δεικτης ο βλακας ηταν αναγκη να κλεισει πανω στο 580? στην κανονιη συνεδρια. μετα ομως τους ξεγελασε στην δημοπρασια και πηγε ποιο κατω,αλλα παλι μεσα πεσανε διοτι μιλανε μυστικα μεταξυ τους οτι παμε  κατω-παμε κατω που   κατω ουτε που καταλαβα ,μαλλον 490 θα σκεπτονται. Ρε τι σου ειναι τουτοι?Τιποτα μαγοι και γκουρου απο την ΙΝΔΙΑ θα ειναι,αλλιως δεν εξηγειται αυτο το φαινομενο? αμαν -αμαν θα σχισω τα ρουχα μου απο την ζηλεια μου.

 ενας αγανακτησμενος και ζηλιαρης μαθητης του αγαπημενου μας και λατρεμενου   μας ,δασκαλου του δικου μας
savil

σε αγαπαμε πολυ δασκαλε ,μα παρα πολυ.

χιουμορ. ηταν
 ----------------

 TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: μια ματια στο ανοιγμα της αγορας 1-6-2011: "

καλη ξεκουραση

επαναληψηΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 [ 31 MAY 2011]

φιλοι μας δεν ξερω τι γινεται μεσα σε αυτο το γρφαειο του  (σαβιλ) και της μαφιας του.δεν ειναι δυνατον να τα βρισκει ολα!!!!!!!!!!! μα τι ειναι τουτο ο πραγμα,θα το ψαξω πολυ αυτο το ζητημα,μα παρα πολυ ,μη του πειτε τιποτα ετσι??


 ενας αγανακτησμενος και ζηλιαρης

μαθητης του,

ετσι μη με παρτυρησετε θα σας λεω πολλα μυστικα. οπως κατι αλλο σε λιγο.

Δειτε τι μας ελεγε χθες τετοια ωρα, για την αγορα για  σημερα.Μηπως αντιγραφει καποιον?γιατι μας  μας τα λεει τοσο νωρις τα μαντατα της αλλης μερας? θα το ψαξω το θεμα..



TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 [ 31 MAY 2011]:

S&P 500 TECHNIKAL ANALYSIS -savil- [1-6-2011]

savil 1-6-2011
--------------
Σας ευχομαι καλο μηνα και παρα πολυ καλα αποτελεσματα να εχετε και αυτο τον μηνα.Σας εχω μιλησει ,οτι ολες οι αγορες του πλανητη ,εξουσιαζονται απο τους δυνατους.Αυτο δεν ειναι κακο,διοτι αυτοι εχουν τα χρηματα και κινουν τις αγορες,και ετσι και εμεις βρισκουμε δουλεια ,ολοι εμεις.Αυτο που πρεπει παντα να προσεχουμε ειναι ,να μελεταμε καλα τις κινησεις των δυνατων και να κανουμε ακριβως το ιδιο,ποτε το αντιθετο διοτι εινα σαν να πεσουμε απο εναν ουρανοξυστη χωρις αλεξιπτωτο,θα τσακιστουμε και θα χαθουμε σαν εμποροι απο την αγορα.Αυτο θελω παντα να το θυμασθε,ποτε μην ξεχνατε αυτη την προυποθεση για να κανουμε σωστο εμποριο με ενδιαφερον.
 --------------------------------------------------------------------------------------
 Νομιζω οι μελετες μου οπως τις βλεπετε στην σελιδα μου,ειναι ακριβεις στα παντα,δεν χανουμε τιποτα και ειδικα την τελευται κινηση την δωσαμε ακριβως 1345 και φυσικα και ολη την διαδρομη της
 -------------------------------------------------------------------------------------------------
 Θελω να σας θυμισω κατι που εγραψα πριν μερικες ημερες,οταν αρχισα να ασχολουμε εντατικα με τον δεικτη των 500 μεγαλυτερων εταιριων.Σας ειχα γραψει οτι κατι πολυ δυνατο ετοιμαζεται στην Αμερικη και φυσικα σε ολες τις αγορες,αλλα απο τις μελετες μου η Αμερικη σημερα  μου δεινει τα πιο πολλα στοιχεια.Εξακολουθω να πιστευω ,οτι ερχεται κατι πολυ δυνατο ,απο τα σημερινα επιπεδα που βρσκομαστε.Οσο πιο πολυ θα μενουμε σε αυτα τα επιπεδα τοσο πιο πολυ θα επιβεβαιωνουμε,οτι αυτο θα γινει  100%.Εμενα  αυτο με απασχολει σημερα και τις επομενες ημερες και οχι αν ο δεικτης σημερα παει λιγο επανω η λιγο κατω,αυτο δεν δινει σπουδαια κερδη.Κερδη θα δωσει παρα πολλα η κινηση που ετοιμαζουν οι δυνατοι στα σημερινα επιπεδα του δεικτηΔεν γνωριζω αν ειναι καλο η κακο δηλαδη ανοδος η πτωση των αγορων ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΠΤΩΣΗ ,ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ 100%,γιαυτο που ειμαι βεβαιος ειναι οτι θα συμβει και να βαλω και ενα αριθμο  ,ενα σημειον ισορροπιας οπως ισχυει σημερα,αλλα το σημειον αυτο ειναι μεταβαλομενο με την παροδο του χρονου.Για σημερα 1η Ιουνιου ειναι ο αριθμος 1316 που σημαινει αν ο δεικτης ειναι μεγαλυτερος του 1316  αυτο που θα συμβει θα ειναι ανοδικη εκτιναξη των τιμων.Αν παλι ο δεκτης πεσει κατω απο το 1316 τοτε η αγορα θα κανει μια μεγαλη διορθωση .Ολες μου οι γραμμες εδω περιπου βρισκονται
1316,1319,1330 με απλα λογια το τεστ της αληθειας αυτη την στιγμη ειναι
(+)
=====================1330
 περιοχη τεστ [1316-1330]
=====================1316
(-)
δεν με ενδιαφερει αν χθες ο δεικτης πηγε 1345 ,ετσι επρεπε να κανει διοτι η αγορα εκινειτο πανω απο το 1330.Ομως ειναι ρευστη αυτη η κατασταση και ισως σε μια μερα να ειναι στο 1330 η πολυ κοντα του η και πιο κατω.Παρατηρω το φαινομενο με μεγαλη αγωνια,ισως κρατησει με διαφορες ταλαντωσεις ως τον Νοεβριο Μηνα,.Αυτο ειναι ενα συνηθισμενο φαινομενο ,οταν μια αγορα ειναι κοντα σε σημαντικες αποφασεις,τις προετοιμαζει πολυ καιρο και τις οργανωνει σωστα διοτι ετσι θα φερει τα καλυτερα αποτελεσματα.
 ===================================================
 ξερω ομως οτι πολλοι απο εσας σκεπτεσθε το σημερα ,δηλαδη τι θα γινει σημερα,και δεν θελω να σας απαγοητευσω, ΚΑΙ ΘΑ ΣΑς ΔΩΣΩ ΑΥΤΟ που θελετε .
 η αγορα κινειται μεσα σε ενα μικρο οικονομικο κυκλο και ο οποιος εχει ως εξης.


------------1356  εμποδιον

 ======================1341 σημειον ισορροπιας

------------1327 εμποδιον

 αυτα ειχα να σας γραψω για σημερα καλη επιτυχια σε οτι κανετε στην ζωη σας.Να θυμασθε οταν ο δεικτης διασπα ενα εμποδιο ο δεικτης προχωραει να διασπασει το επομενο,αντιθετα οταν δεν καταφερει να διασπαση ενα εμποδιο συνηθως επιστρεφει στην αφετηρια του ,απο οπου ξεκινησε.

οτι γραφουμε ειναι προσωπικη μελετη,δεν ειναι προταση για χρηματιστηριακες πραξεις η επενδυτικους σχεδιασμους.

να μελετατε ολες τις αναρτησεις μου τις προηγουμνες,διοτι υπαρχει μια ταξη σην σκεψη μου και στη αναλυση.

μια ματια στα παραγωγα σημερα 1-6-2011



Xρηματιστήριο Αθηνών: "–


Οι τιμες ειναι με καθυστερηση 15' λεπτων περπου.

dax(r) von savil 1-6-2011

sail 1-6-2011
--------------

linie savil a=7224

linie-savil b=7200

------------------------------------------------

profil  dax
----------


(+). 7238....7320,,,,,,,7410,,,,,,,
===================[7200-7224] balance 
(-)....7152..........


--------------------------------------------------

--------------------------------
-7410

-7320


-7238


-7224


--7200


--7152
-------------------------


savil  1-6-211

μια ματια στο ανοιγμα της αγορας 1-6-2011




καλημερα σας  //καλο μηνα//

 ισχυει η χθεσινη μας αναλυση λιγο μετα το κλεισιμο και προσθετουμε ενα συντομο προφιλ της ημερας.

(+). με αδιασπαστο το σημειον ισορροπιας πτωτικα βαδιζουμε προς.......594......600.........

 ==============================================580 σημειον ισορροπιας
(-)

με διασπαση του σημειου ισορροπιας πτωτικα σταθερα βαδιζουμε προς νεα χαμηλα 520...490..

η ομαδα.

ευχαριστουμε για την υποδοχη//ο λοφος της πνυκας// 1/6/2011

φιλοι μας γεια σας.η ωρα ειναι περασμενη αγρια μεσανυχτα και η ομαδα συνεχιζει να δουλευει μεχρι και αυτη την ωρα.Πολλοι φιλοι μας εχουν σοβαρα προβληματα με διαφορες εταιριεςκαι εμεις ειμαστε εδω να βοηθησουμε οσο μπορουμε.Για την αληθεια των λογων μας παρακαλουμε ανθρωπους που αποψε μιλησαν μαζυ μας να γραψουν στην Πνυκα  του λογου το αληθες.
 ----------------------------------------------------------------------------
 εμεις ομως αυτη την ωρα βγηκαμε και γραφουμε ,για να σας ευχαριστησουμε παρα πολυ για την πολυ ωραια υποδοχη της νεας ιδεας μαςγια την δημιουργια της κοινοτητας μεταξυ σας με τον τιτλο /ο λοφος της Πνυκας/.ειμαστε χαρουμενοι γιατι το επιπεδο του διαλογου  ηταν πολυ υψηλο ,ορκιζομαστε δεν εχουμε καμια επεμβαση πολυ δε περισσοτερο τιποτα δεν ειναι στημενο.Αυτο μπορειτε να το επιβεβαιωσετε μεταξυ σας,δεν επεμβαινουμε πουθενα ειναι πολυ ενθαρυντικο σαν μηνυμα απο την πρωτη ημερα .Ειναι δικο σας βημα και εσας θελουμε, να εξυπηρετει και να βοηθα σε πολλες πλευρες στην ζωη σας.Πιστευουμε θα γνωριστητε σε λιγο καιρο πολυ καλυτερα μεταξυ σας και ετσι θα βγουν πολλες και καλες ανθρωπινες σχεσεις.Ευχαριστουμε και για τα καλα σας λογια για την σελιδα μας,ειναι ολων αυτη η σελιδα,και ετσι θα παραμεινει πρωτα δικη σας και μετα και δικη μας .Δεν ειναι θεμα το ιδιοκτησιακο,ουτε τιποτα το δυσκολο να δημιουργηθει μια σελιδα.Το δυσκολο ειναι η οργανωση του ,ετσι ωστε να ειναι χρησιμη στον ανθρωπο και εμεις αυτο εχουμε βαθεια στην καρδια μας σαν επιθυμια, να σας ειμαστε χρησιμοι.
 σας χαιρετουμε θα τα πουμε το πρωι γεια σας

η ομαδα savil

Γραφήματα | Real Time Γραφήματα Forex | 1/6/2011

Γραφήματα | Real Time Γραφήματα Forex | Δωρεάν Charts Forex: "



(+).........1.4695
=======================1,4453

(-)..............1.4260

the Group