Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20

φιλοι μου γεια σας
(+)
 /    734  734    734   734        734       734        734        734        734      734     
(-)
κατω απο το 734 δεν εξεταζω τον λογοο,ουτε με ενδιαφερει ,ειναι θεμα αρχης,για μενα παντα η αγορα  ειναι πτωτικη.Οπως στο 754,5 σας εδωσα  οδηγια να λειτουργησουν τα σποπ ετσι και τωρα χαρακτηριζω
την κινηση πτωτικη και την ταση πτωτικη,διοτι ετσι χαρακτηριζεται η ταση οταν εχουμε κλεισιμο χαμηλοτερο απο το προηγουμενο και αντιστροφα θετικη.Επομενως καμια παρερμηνεια για το τι κινηση εχουμε μετα το σημερινο κλεισιμο.Το 734 σας το εχω αναφερει ειναι ο κμο 90 ημερων,που προσωπικα εγω τον εμπιστευομαι και τον συμβουλευομαι.Μπορει να εχουμε δυπλο πυθμενα στο 718,μπορει να γυρισαμε ανοδικα μετα το 726 που εκανε λιγο πριν δημοπρασια,μπορει αυριο να ανοιξει θετικα,δεν με απασχολουν τιποτα απο ολα αυτα,παρα μονο αυτο που βλεπω ΤΩΡΑ δηλαδη το κλεισιμο του δεικτη σημερα  Τριτη 1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 .Εσεις ομως εχετε συνεχη ενημερωση κατα την λειτουργια της αγορας,επομενως οτι μεταβολες εχουμε θα τις αναφερω οταν και αν συμβουν.
 Εχω πολυ υλικο ,να δημοσιευσω  και σας το υποσχεπθηκα για σημερα το βραδυ.Απο αυτο το υλικο θα σας δωσω μερικα συμπερασματα.

  1ον) οι μετοχες του λοιπου δεν ομαδοποιουνται στις κινησεις του δεικτη σαν ενα σωμα,διοτι η καθε μια εχει διαφορετικη ωριμανση μετα τα προσφατα χαμηλα στο 624.

2ον)πολλες μετοχες εχουν σημειωσει αντιστροφη μονιμη στην πτωτικη κινηση απο τον Οκτωβριο ΤΟΥ 2009.και κινουνται πλεον ανοδικα με αντιστροφη απο την πτωτικη ταση.

 3ον) ο εικοσαρης ειναι και αυτος σε πολυ καλο σημειο για αντιστροφη μονιμη εστω και αν ευρισκεται σε πτωτικη ταση σημερα,οπως επισης δεν εχει πολλες πυθανοτητες να σημειωσει αισθητα νεα χαμηλα η ακομη και να ξαναπαει στο 624 και αυτο στηριζεται στο οτι δεν μπορουν να τον ακολουθησουν ολες οι μετοχες του.Ομως η σελιδα θα δωσει εναν πυθανο αριθμο συμφωνα με αυτα που εχω και αλλες φορες γραψει και αντι το 589 θα δωσω το 583,87 για προληπτικους λογους αφενος και αφετερου παντα οι αγορες εχουν και πραγματα κρυφα που δεν μπορουμε να προσδιορισουμε παρα μονο αν πραγματοποιηθουν.

 4ον)αναλυοντας την κινηση για πολλα χρονια περαν της 10ετιας ,εχουμε ενδειξεις οτι η αγορα και οι μετοχες περαν των 10 τελευταιων μηνων συγκεντρωνονται απο τους δυνατους,με επιλεκτικη επιλογη των χαρτιων και του χρονου.

 ΤΑΚΤΙΚΗ
 ------------
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
--------------- 
 πρεπει   να κανουμε οτι κανουν οι δυνατοι αγοραζουμε περιοχη  και οχι συγκεκριμενη τιμη ,.Ο τροπος αυτος αναλυεται ως εξης.Φυσικα η περιοχη που θα οριοθετησετε ειναι καθαρα δικη σας επιλογη,και δεν ειναι δυσκολο να τα καταφερετε.

αν υποθεσουμε οτι πραγματικα η αγορα θα παει στο 683 σημαινει οτι απεχουμε π.χ 150 μοναδες,προγραματιζουμε να κανουμε αγορες καθε 15 μοναδες επομενως  θα κανουμε 10 τμηματικες αγορες,οχι ισοποσες αλλα ο κυριος ογκος π,χ το 60-70% να γινουν κατω απο το 50 % μειωσης του δεικτη,ετσι ωστε να κατεβαζουμε το μεσον κοστος κτησης προς τα χαμηλα με πυθανοτητα να πετυχουμε αγορες ακομη και στα πολυ χαμηλα.ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΣΗΣ.,ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ  ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΑΣ Η ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ.οι αριθμο που εδωσα ειναι απλα σε ενα σχεδιασμο μου δεν ξερω ομως αν θα βγουν ,οι λογοι εχουν αναφερθει πιο πανω.
 Εαν σας ενδιαφερει καποια μετοχη συγκεκριμενη,γραψτε μου θα σας απαντησω ,δεν θελω να τις δημοσιευσω ,μπορει και να μην σας ενδιαφερουν.Παντα ομως η σελιδα δινει με τον τροπο της πληροφοριες.οπως την //τιταν//προχθες.
θα δημοσιευσω μερικες εταιριες που με τα στοιχεια που εχω ειναι σε ανοδικη πορεια και οι διορθωσεις των ειναι ευκαιρια αγορων αρκει να γινουν με μελετη.
 ΒΙΟΧ-ΕΕΕΚ-ΕΛΠΕ-ΜΟΗ-ΜΥΤΙΛ-ΟΠΑΠ-ΕΧΑΕ-ΣΙΔΕ-ΜΕΤΚΑ, αυτες οι εταιριες εχουν προχωρησει πολυ ,εχουν αλλξει ταση σταθερα,αλλα η εισοδος θελει προσοχη και να γινει την καταλληλη στιγμη,διοτι εχουν μεσα τους και την πυθανοτητα μια διορθωσης φυσιολογικης.
η αγορα   ευρισκεται σε συνδεση με τις ξενες αγορες,δητε την γερμανια σημερα και θα καταλαβετε.Υπαρχουν πυθανοτητες και λογω του// ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥ//να εχουμε μια μεγαλου βαθμου διορθωση ,και εμεις περιπου θα ακολουθησουμε.Εχουμε αμεσο συσχετισμο αυτη την εποχη.
 η κινηση πτωτικα αν συνεχισει στοχο εχει το 689 η και το 675 ,γενικα θα ελεγα η περιοχη του 700 εκει ειναι η  βαση τα υπολοιπα ειναι θεμα συνθηκων.
Αυτα φιλοι μου για να μην σας κουραζω,εχω πολλα να σας γραψω ,αλλα δεν μπορουμε να τα γραψουμε ολα μια φορα.
Σας χαιρετω να εισθε καλα τα λεμε το πρωι γεια σας.

 savil